У Києві водій в'їхав у бетонний блок: автомобіль загорівся (ФОТО)

На Броварському проспекті сталася автопригода

Увечері 12 грудня на Броварському проспекті водій не впорався з керуванням та в'їхав у бетонний блок. Подробиці ДТП у Дніпровському районі розповіли у патрульній поліції Києва.

Подія сталася вчора ввечері на Броварському проспекті. За попередньою інформацією, 51-річний водій Hyundai не впорався з керуванням та в'їхав у бетонний блок. Унаслідок зіткнення автомобіль загорівся.

Для з'ясування обставин ДТП патрульні викликали на місце слідчих. Кермувальника Hyundai з травмами ушпиталили медики.

У столичній патрульній поліції закликали всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними на автошляхах й дотримуватися правил дорожнього руху.

На трасі Київ-Одеса сталася масштабна ДТП: усі смуги руху перекрили. На 94-му кілометрі траси Київ-Одеса сталося зіткнення трьох вантажівок. Унаслідок ДТП усі смуги руху у напрямку Одеси перекрили та організували реверсивний рух.

У Києві вщент п'яний водій їздив зустрічною смугою. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння.

Прилад Drager показав результат - три стрілочки. Це означає, що водій керував автомобілем із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле. Це перевищує допустимий показник у понад 25 разів.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися