У Києві врятували жінку, яка разом із собакою провалилася під лід (ФОТО)

Правоохоронці вчасно витягли потерпілу разом із собакою із крижаної води

14 грудня київські спецпризначенці врятували киянку, яка разом із собакою провалилась під лід. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Патрулюючи територію Дарницького району, два екіпажі полку поліції особливого призначення № 1 отримали виклик про те, що за адресою проспект Миколи Бажана жінка провалилася під лід у воду.

Правоохоронці одразу кинулися на допомогу та вчасно витягли потерпілу разом із собакою із крижаної води. Для цього вони взяли два буксирувальні троси та мотузку і зв’язали їх між собою. Поліцейський Олександр Писаренко обв’язався тросом, ліг на кригу та повзком добрався до жінки з собакою, які були від берега на відстані близько 30 метрів. Колега Тарас Хращевський разом з іншими правоохоронцями допомагав рятівнику вибратися з потерпілими на берег.

Поліцейські одразу викликали лікарів, які надали жінці необхідну медичну допомогу. Наразі життю киянки та її домашнього улюбленця нічого не загрожує.

З’ясувалось, що жінка прогулювалася разом із собакою, який вибіг на лід та провалився у водойму. Киянка самостійно намагалась врятувати песика, але, коли вийшла на крихкий лід, сама опинилась у крижаній воді.

У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта жінку, у якої розпочалися пологи. У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта вагітну жінку. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Києві.

росія поширила фейк про пожежу в пункті обігріву в Києві: спростування. Увечері 12 грудня під час моніторингу новин у мережі правоохоронці виявили відео пожежі, на якому автор зазначає, що "горить пункт незламності". Вказана інформація швидко поширилася в українських ЗМІ.

Поліція Києва ретельно проаналізувала та перевірила інформацію, подану на відео. Отже, столична поліція стверджує: жодної пожежі в пунктах обігріву населення не було.  У результаті перевірки було встановлено, що відео пожежі відзняли на території росії.

Читайте также