На Київщині вантажівка з цистерною молока врізалась в дерево (ФОТО)

Що відомо про дорожньо-транспортну пригоду

На автомобільній трасі в Київській області перекинулась вантажівка з цистерною молока. Подробиці аварії розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, дорожньо-транспортна пригода сталася в Бориспільському районі Київської області на автомобільній дорозі Бориспіль —Переяслав. Поблизу села Рогозів вантажний автомобіль DAF з цистерною молока, водій якого не впорався з керуванням, злетів в кювет та врізався в дерево. Працівники ДСНС деблокували потерпілого внаслідок ДТП водія за допомогою аварійно-рятувального обладнання та передали чоловіка медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на станції метро "Лісова" чоловік потрапив під поїзд. Через надзвичайну ситуацію рух поїздів метро червоною лінією тимчасово відбувався від станції "Академмістечко" до станції "Дарниця". Чоловіка затиснуло між платформою та потягом. Тіло загиблого рятувальники діставали годину.

Нагадаємо, в Броварах розслідують обставини смертельної ДТП, в якій загинув пішохід. Аварія трапилася по вулиці Київська. Водій автомобілю Volkswagen збив 33-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину в невстановленому місці. Внаслідок ДТП потерпілий отримав травми, від яких загинув на місці.

Читайте також, як у Шевченківському районі Києва через водійку у стані алкогольного сп’яніння сталася ДТП.

Читайте также