У Києві внаслідок пожежі в приватному будинку загинула людина

Подробиці розповіли рятувальники

В Солом’янському районі Києва в приватному житловому будинку загинула людина. Про це розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа виникла в одній з кімнат одноповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Паустовського. Вогонь розповсюдився на дах. Загасити пожежу на площі 60 квадратних метрів вдалося лише за півтори години.

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка 1959 року народження. Вогонь повністю знищив одну кімнату та частково вигоріла сусідня кімната. Рятувальникам довелося розібрати 30 квадратних метрів покрівлі. Окрім того, внаслідок пожежі сталося часткове обрушення бетонного перекриття даху. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на станції метро "Лісова" чоловік потрапив під поїзд. Через надзвичайну ситуацію рух поїздів метро червоною лінією тимчасово відбувався від станції "Академмістечко" до станції "Дарниця". Чоловіка затиснуло між платформою та потягом. Тіло загиблого рятувальники діставали годину.

Днями в Дарницькому районі Києва на житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Після вибуху в двоповерховій приватній садибі, розташованій на вулиці Садовій, сталася пожежа. Вибухнула невідома речовина, через що житловий будинок зазнав значних руйнувань. Рятувальникам довелося розбирати зруйновані вибухом обвалені конструкції. 

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Окрім того, в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа.  

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.

Читайте также