В багатоповерхівці у Києві стався вибух: що відомо (ФОТО)

Про надзвичайну ситуацію розповіли рятувальники

В Дніпровському районі Києва в багатоповерховому житловому будинку стався вибух. Про це розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, вибух прогремів в багатоповерхівці на вулиці Райдужній, 57. Виявилося, що на кухні однієї із квартир на третьому поверсі шістнадцятиповерхового житлового будинку стався вибух газового балончика без послідуючого горіння.

Рятувальники перевірили помешкання. Внаслідок вибуху постраждала 17-річна дівчина. З попереднім діагнозом "гостра реакція на стрес" та саднами кисті руки потерпілу передали медикам. Від госпіталізації дівчина відмовилась. Внаслідок вибуху пошкоджено віконні рами квартири, меблі та побутову техніку на кухні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на станції метро "Лісова" людина потрапила під поїзд. Чоловіка затиснуло між платформою та потягом. Тіло загиблого рятувальники діставали годину.

Днями в Дарницькому районі Києва на житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Вибухнула невідома речовина, через що житловий будинок зазнав значних руйнувань. 

Нагадаємо, в Броварах прогремів вибух на заводі. На підприємстві вибухнув котел. Внаслідок вибуху загинули двоє людей. Окрім того, в Броварах в одній з багатоповерхівок вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку сталася пожежа.  

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися