В Дарницькому районі Києва сталася пожежа в багатоповерхівці (ФОТО)

Що розповіли рятувальники

В Дарницькому районі Києва на житловому масиві Позняки в багатоповерховому житловому будинку сталася пожежа. Про це розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа виникла в одній з квартир на сьомому поверсі десятиповерхового житлового будинку на вулиці Тростянецькій, 5. Вогонь розповсюдився на балкон. Загасити пожежу на площі 12 квадратних метрів вдалося за годину.

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали жінку з сусіднього балкону. Через задимлення киянка не могла самостійно покинути помешкання. Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає. Причину виникнення пожежі з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, в Солом’янському районі Києва в приватному житловому будинку загинула людина. Пожежа виникла в одній з кімнат одноповерхового житлового будинку на вулиці Паустовського. Вогонь розповсюдився на дах. Загасити пожежу на площі 60 квадратних метрів вдалося лише за півтори години.

Днями в Дарницькому районі Києва на житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Після вибуху в двоповерховій приватній садибі, розташованій на вулиці Садовій, сталася пожежа. Житловий будинок зазнав значних руйнувань. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на станції метро "Лісова" чоловік потрапив під поїзд. Через надзвичайну ситуацію рух поїздів метро червоною лінією тимчасово обмежили. Чоловіка затиснуло між платформою та потягом. Тіло загиблого на станції метро "Лісова" рятувальники діставали годину.

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.

Читайте также