Під Києвом електричка на смерть збила молодого хлопця (ФОТО)

Що відомо про трагедію на залізниці

На Київщині під колесами електрички загинув молодий чоловік. Про смертельну дорожньо-транспортну пригоду розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у Бориспільському районі Київської області під колеса електропотяга потрапив 26-річний чоловік. ДТП сталася в понеділок, 2 січня, близько сьомої години вечора. Машиніст застосовував звуковий сигнал та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм мешканець Бориспільського району загинув на місці ДТП. За фактом порушення правил безпеки руху на залізниці слідчі Бориспільського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування.

На Київщини також розслідують ДТП за участю пішохода, що сталася на автомобільній трасі Київ — Чернігів в Броварському районі Київської області. Молодий водій автомобіля Mercedes збив нетверезого пішохода, який у переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок ДТП травмовано мешканця села Залісся.

Нагадаємо, днями у Вишгородському районі Київської області п’яний водій іномарки потрапив в ДТП. Аварія сталася в селі Старі Петрівці. За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, намагаючись здійснити обгін, не впорався з керуванням та в’їхав у паркан. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП травмована пасажирка автомобілю. Постраждалу жінку до лікарні забрала карета швидкої допомоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп сталася ДТП за участі автобусу та вантажівки, є постраждалі та загиблий.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися