Алкорекорд в Борисполі: доза алкоголю у водія перевантажила драгер

Патрульні виявили нетверезого водія, ступінь сп'яніння якого перевищував допустиму норму в 30 разів

З надзвичайний випадок стався за участю нетверезого водія в аеропорту Бориспіль під Києвом. Про це повідомляє Telegram-канал "Кіев24". На території аеропорту "Бориспіль" увагу поліцейських привернув автомобіль Skoda Fabia, оскільки її водій порушував ПДР.

Інспектори зупинили вказану машину і помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння: виражений запах алкоголю з порожнини рота, нечітка вимова, порушення координації рухів. У присутності двох свідків водій пройшов огляд на місці зупинки за допомогою алкотестера.

Результат здивував навіть патрульних, адже замість звичних цифр, вони побачили на екрані приладу три стрілки, а це свідчило про те, що водій знаходиться в стані сп'яніння, що перевищує максимально допустимий показник зазначеного приладу. Відзначається, що максимум, на який розрахований апарат - це 6 проміле.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", незважаючи на посилення покарання за водіння в нетверезому стані і наслідків, життя людей не вчить. У Києві патрульні склали протоколи на водія, який в нетверезому вигляді сів за кермо і грубо порушував правила дорожнього руху, а згодом влаштував ДТП і поїхав з місця події. Пізніше у нього в крові виявили десятикратну дозу алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися