Стали відомі подробиці смертельного ДТП під Києвом (ФОТО)

Що розповіли про розслідування аварії в поліції

В Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Окрім того, днями в Печерському районі Києва сталася масштабна ДТП за участю шести автомобілів. На вулиці Лютеранській водій вантажівки FAW вдарив п’ять припаркованих автомобілів. Патрульним 51-річний винуватець аварії пояснив, що не впорався з керуванням через несправну гальмівну систему. 

Нагадаємо, у Києві вщент згоріли кілька торгових кіосків в Шевченківському районі столиці. Сталася пожежа на вулиці Іллєнка, 1. Поблизу станції метро "Лук’янівська" загорівся один з кіосків з продажу кави. Вогонь розповсюдився на поруч розташований кіоск з продажу шаурми. Внаслідок пожежі два торгових кіоски згоріли вщент та вогнем частково пошкоджено один з кіосків, що розташований поруч. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.

Читайте также