На Київщині сталася аварія на водопроводі

Де тимчасово не буде водопостачання

В Бучанському районі Київської області через аварію на водопроводі частина Бучі залишилась без води. Про ситуацію розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

"У Бучі по вулицях Мельниківська та частина Вокзальної буде тимчасово відсутнє водопостачання. Причина цьому – аварія водонапірного водогону", — заявили в КП "Бучасервіс".

Комунальники заявили, що ведуть ремонтні роботи для усунення аварії. Мешканців Бучі закликали поставитися з терпінням та розумінням до ситуації з відсутністю води та через тимчасові незручності.

Днями в Бучі ліквідували аварію на водопроводі по вулиці Депутатська, 15. Причиною аварії став порив, внаслідок чого частина Бучі перебувала без води. Наразі роботи за цією адресою завершено і водопостачання відновлено.

Нагадаємо, в Бучі замінили покрівлі всіх багатоповерхових будинків по вулиці Енергетиків. Два десятки багатоквартирних будинків тепер мають нові перекриття та утеплені горища. Деякі з цих об’єктів були пошкоджені під час обстрілів російських окупантів, а інші повинні були пройти планову реконструкцію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область стала першим регіоном України, де стартувала програма відбудови пошкодженого під час бойових дій житла за програмою United24. Перші сім з 18 запланованих до відбудови багатоповерхівок почнуть відновлювати в Ірпені. По чотири житлових будинків відбудують в Бородянці та в Дмитрівській громаді, ще три — в Гостомелі. На відновлення цих об’єктів потрібно понад 700 мільйонів гривень, з них в межах проекту вже зібрали понад 500 мільйонів гривень. Це гроші закордонних компаній та іноземців зі 110 країн світу.

Читайте також, що у Києві обмежили продаж квартир у недобудованих багатоповерхівках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися