Під Києвом біля кладовища знайшли протитанковий гранатомет (ФОТО)

Що відомо про небезпечну знахідку

На Київщині під час спільного рейду добровольців зі співробітниками Служби безпеки України виявили ручний протитанковий гранатомет (РПГ) з ознаками ушкодження під час бойових дій. Про це повідомили у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Бучі, ручний протитанковий гранатомет мав з ознаки ушкодження під час бойових дій. РПГ виявили в Бучі поблизу кладовища на вулиці Депутатській. На місце небезпечної знахідки викликали працівників Національної поліції для документування і знищення зброї. Мешканців закликали в разі виявлення підозрілих предметів одразу телефонувати правоохоронцям або рятувальникам.

Окрім того, поблизу селища Бабинці в Київській області знайшли ручний протитанковий гранатомет. Сапери Добровольчого формування Бучанської територіальної громади виявили небезпечний предмет, що знаходився на бойовому взводі. Під час деокупації територій на цьому напрямку велися запеклі бої з російськими окупантами. Ручний протитанковий гранатомет успішно знешкодили.

Напередодні начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов розповів про наслідки нічної атаки дронів-камікадзе на Київщині та оприлюднив фото пошкоджених 26 січня житлових будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час потужного ракетного обстрілу Києва є постраждалі та загиблі. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що під час повітряної тривоги вибухи пролунали в Дніпровському районі Києва. В Голосіївському районі Києва внаслідок влучання ракети в нежитлову забудову є інформація про одного загиблого і двох поранених. Відомо, що загинув 55-річний чоловік. Постраждалих госпіталізували медики. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що російські окупанти випустили в напрямку Києва щонайменше 15 крилатих ракет.

Нагадаємо, Київ виключили з зони можливих бойових дій. Таке рішення влади викликало багато запитань, заявив секретар Національної спілки журналістів України Сергій Лямець, передають "Коментарі". На його думку, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук "зіграла на руку забудовникам", і це рішення — "яскравий факт для розслідування НАБУ".

Читайте також, що уламки збитих російських ракет знайшли в кількох районах Київщини. Є влучання в енергетичний об'єкт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


саныч

27 січня 2023, 14:33

написано гранатомет... где оно?? это реактивная противотанковая граната..где гранатомет???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися