На трасі Київ — Харків розбився мікроавтобус з пасажирами (ФОТО)

Внаслідок аварії є загиблі та травмовані

На автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про аварію повідомили в Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася на 179 кілометрі траси міжнародного значення Київ — Харків — Довжанський в напрямку столиці. Рух в напрямку Києва було перекрито. Патрульні організували реверсивний рух та забезпечували охорону місця ДТП.

Подробиці аварії в Патрульній поліції України не повідомляють. Однак на оприлюднених фото видно, що в ДТП потрапив пасажирський мікроавтобус, що перекинувся на дорозі, та вантажівка. Деталі автопригоди встановлюють слідчі.

В ДТП є не тільки постраждалі, а й загиблі. Аварія сталася в Полтавській області. В поліції регіону заявили, що поблизу міста Лубни сталася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes та вантажівки MAN, що стояла в попутному напрямку. Внаслідок аварії водій та один пасажир мікроавтобуса загинули на місці ДТП. Ще один пасажир помер у кареті швидкої. Вісім пасажирів, серед яких двоє дітей, отримали тілесні ушкодження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області мікроавтобус збив велосипедиста та поїхав з місця ДТП. Про аварію у селищі Ворзель в поліцію повідомили очевидці. Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter збив велосипедиста та зник із місця події. Медики доставили 36-річного потерпілого у тяжкому до лікарні. Врятувати чоловіка не вдалося, від отриманих травм він помер. Водія мікроавтобусу, який скоїв ДТП, затримали. 

Нагадаємо, в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Крі того, в Деснянському районі Києва сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. На житловому масиві Троєщина на проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ. Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Читайте також, як п'яна жінка-водій намагалася втекти від поліції на трасі Київ — Харків.

Читайте также