На трасі Київ — Чоп через масштабну ДТП перекрили дорогу (ФОТО)

Водіїв попередили в Патрульній поліції

На міжнародній автомобільній трасі Київ — Чоп через ДТП з вантажівками ускладнений рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася сьогодні вранці на 143 км автодороги Київ — Чоп (об'їзна міста Житомира), смуга руху в напрямку міста Рівне перекрита, рух транспорту ускладнений", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці аварії працюють слідчі по ДТП. Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Подробиць аварії поки що немає, однак на оприлюднених правоохоронцями фото видно, що в автотрощі геть розбилися вантажні автомобілі. На місці працюють слідчі по ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Нагадаємо, в Деснянському районі Києва сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. На житловому масиві Троєщина на проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ. Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Читайте також, як п'яна жінка-водій намагалася втекти від поліції на трасі Київ — Харків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися