У Києві зійшов з рейок трамвай: подробиці (ФОТО)

Що відомо про ДТП

У Солом’янському районі столиці зійшов з рейок трамвай. Про це повідомили очевидці дорожньо-транспортної пригоди, передають "Коментарі".

За словами очевидців, через ДТП з трамваєм було заблоковано рух електротранспорту по бульвару Вацлава Гавела. Про аварію також розповіли в комунальному підприємстві "Київпастранс". У перевізника заявили, що рух трамвайних маршрутів №14 та №15 по бульвару Вацлава Гавела в обидва напрямки затримувався з технічних причин.

"Рух відновлено о 14:35, курсування з відхиленням графіка", — заявили в КП "Київпастранс".

Очевидці оприлюднили фото з місця ДТП.

Днями у Дарницькому районі Києва зійшов з рейок трамвай. Аварія сталася на проспекті Григоренка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом’янському районі Києва завершили ліквідацію аварії на каналізаційній мережі та відновили рух транспорту. На вулиці Вадима Гетьмана відремонтували покриття на місці заміни аварійної ділянки колектора. Дорожники влаштували нове покриття на площі 120 квадратних метрів. Окрім того, завершено роботи з благоустрою. Наразі рух транспорту проїжджою частиною повністю відновлено.

Нагадаємо, напередодні у Дарницькому районі Києва ліквідували масштабну аварію на трубопроводі. Фахівці комунального підприємства "Київводоканал" локалізували пошкодження трубопроводу на вулиці Анни Ахматової на житловому масиві Позняки, водопостачання та рух транспорту після цього було відновлено. Рух транспорту вулицею Анни Ахматової перекривали під час ліквідації аваріїРаніше відео масштабної аварії на Позняках оприлюднили очевидці.

Читайте также