На трасі Київ – Одеса автобус з пасажирами потрапив в ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію

На автомобільній трасі Київ – Одеса пасажирський автобус вилетів у кювет. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли в поліції Черкаської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася в Черкаській області в місті Жашків. На вулиці Одеській рейсовий автобус Yutong з пасажирами з'їхав у кювет.

"Водій автобуса, 67-річний чоловік, не впорався з керуванням. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Керманич перебував у тверезому стані", — повідомили в поліції Черкаської області.

На місці ДТП працювали інспектори патрульної поліції. Правоохоронці склали на водія адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталася смертельна ДТП. Поблизу станції метро "Оболонь" вщент розбилися три автомобілі. Аварію на перехресті Оболонського проспекту та Героїв полку "Азов" спровокував водій автомобіля "Тесла", який летів на червоне світло світлофора та протаранив два автомобілі — Audi та Toyota. Внаслідок ДТП загинув 22-річний поліцейський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області арештували водія через ДТП, в якій загинув 17-річний підліток. Смертельна аварія сталася у Вишгородському районі. Слідство встановило, що 19-річний водій керував автомобілем "ВАЗ 2107", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. На дорозі між селами Блідча та Леонівка він не впорався з керуванням і виїхав в кювет. Автомобіль врізався в дерево та перекинувся. Внаслідок ДТП від отриманих травм помер на місті 17-річний пасажир. Інші чотири пасажири, серед яких восьмирічна дитина, отримали травми та доставлені до лікарні.

Читайте також, як на трасі Київ — Харків дуже п’яний водій дивом не потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися