На трасі Київ — Чоп через ДТП з вантажівкою обмежено рух транспорту

Що треба знати водіям

На трасі міжнародного значення Київ — Чоп ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду за участі вантажного автомобілю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, ДТП сталася у Львівській області.

"На 701 км автодороги  Київ — Чоп, в селі Мохнате на повороті перекинулася вантажівка Renault Magnum з причепом. Дорога частково перекрита, рух здійснюється однією смугою. Патрульні регулюють рух транспортних засобів", — заявили в Патрульній поліції України.

Інформації щодо постраждалих немає. Водіїв закликали планувати маршрут своїх поїздок з урахуванням інформації про аварію та бути уважними на дорогах.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталася смертельна ДТП. Поблизу станції метро "Оболонь" вщент розбилися три автомобілі. Аварію на перехресті Оболонського проспекту та Героїв полку "Азов" спровокував водій автомобіля "Тесла", який летів на червоне світло світлофора та протаранив два автомобілі — Audi та Toyota. Внаслідок ДТП загинув 22-річний поліцейський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області арештували водія через ДТП, в якій загинув 17-річний підліток. Смертельна аварія сталася у Вишгородському районі. Слідство встановило, що 19-річний водій керував автомобілем "ВАЗ 2107", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. На дорозі між селами Блідча та Леонівка він не впорався з керуванням і виїхав в кювет. Автомобіль врізався в дерево та перекинувся. Внаслідок ДТП від отриманих травм помер на місті 17-річний пасажир. Інші чотири пасажири, серед яких восьмирічна дитина, отримали травми та доставлені до лікарні.

Читайте також, як на трасі Київ — Харків дуже п’яний водій дивом не потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися