В Броварах сталися пожежі в двох будинках та ледь не згоріла піцерія (ФОТО)

Що про пожежі розповіли рятувальники

В Броварах згоріли два приватних нежитлових будинки та ледь не згоріла піцерія. Про пожежі розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, обидві пожежі в нежитлових будинках сталися в Броварах по вулиці Героїв УПА. Одну з пожеж у неділю, 5 березня, гасили понад півтори години. Друга пожежа сталася сьогодні, 6 березня, вранці. Загасити вогонь вдалося за пів години. Причини обох пожеж встановлюють. Інформації про постраждалих немає.

Окрім того, у Броварах у неділю, 5 березня, ледь не згоріла піцерія, розташована у підвальному приміщенні 25-поверхового житлового будинку на вулиці Чорновола. Внаслідок короткого замкнення в електрощитовій виникло задимлення в піцерії "Помідорос", однак без послідуючого горіння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сьогодні, 6 березня, під час нічної повітряної тривоги збили безпілотники російських окупантів. Це були баражуючі боєприпаси типу "шахед". Сили Протиповітряної оборони успішно знищили усі повітряні цілі. Під час нічної атаки "шахедів" на Київ влучань у об’єкти інфраструктури немає.

Нагадаємо, під Києвом бійці тероборони успішно збивають безпілотники окупантів завдяки потужним прожекторам. У темний час доби прожектори можуть висвітлювати небо на відстані до 1,5 кілометра, тримати світлову пляму до 300 метрів, а також вести по небу ціль — аж до моменту її збиття. Таке обладнання надважливо для раннього виявлення та ефективного усунення повітряних цілей та ворожих безпілотників. Використовуючи ці ліхтарі, військові останнім часом ефективно збивають до 90% знайдених цілей.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили протиповітряну оборону.

Читайте также