На Київщині під час масштабної пожежі попередили вибух (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 6 березня, у селищі Шпитьки у Дмитрівській територіальній громаді загорілась тимчасова споруда. Пожежа сталася на вулиці Лугова. Загасити вогонь рятувальникам вдалося лише за півтори години. Під час гасіння пожежі з вогню винесли кілька газових балонів, які могли вибухнути.

Інформації про постраждалих та інших подробиць надзвичайної ситуації немає. Причина пожежі встановлюється. У Державній службі з надзвичайних ситуацій в Київської області оприлюднили фото з місця пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сьогодні, 6 березня, під час нічної повітряної тривоги збили безпілотники російських окупантів. Це були баражуючі боєприпаси типу "шахед". Сили Протиповітряної оборони успішно знищили усі повітряні цілі. Під час нічної атаки "шахедів" на Київ влучань у об’єкти інфраструктури немає.

Нагадаємо, під Києвом бійці тероборони успішно збивають безпілотники окупантів завдяки потужним прожекторам. У темний час доби прожектори можуть висвітлювати небо на відстані до 1,5 кілометра, тримати світлову пляму до 300 метрів, а також вести по небу ціль — аж до моменту її збиття. Таке обладнання надважливо для раннього виявлення та ефективного усунення повітряних цілей та ворожих безпілотників. Використовуючи ці ліхтарі, військові останнім часом ефективно збивають до 90% знайдених цілей.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили протиповітряну оборону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися