Під Києвом під час демонтажу будинків пошкодили водогін

Де тимчасово немає води

У Бучі під час демонтажу зруйнованих російськими окупантами житлових будинків пошкодили водогін. Про аварію розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, через пошкодження центрального водогону під час демонтажу зруйнованих житлових будинків за кількома адресами у Бучі тимчасово немає води.

"В районі Лісова Буча тимчасово буде відсутнє водопостачання по вулицях: Миколи Гамалія, Пушкінська, Старо- й Ново-Яблунська, Льва Толстого, Сім’ї Красовських і Шота Руставелі", — заявили в КП "Бучасервіс".

Місцевих мешканців закликали поставитись з розумінням до ситуації. Комунальники запевнили, що планують завершити ремонтні роботи в найкоротші терміни, однак коли відновлять водопостачання в КП "Бучасервіс" не повідомили.

Нагадаємо, у Київській області повернули десятки мільйонів гривень споживачам, які помилково переплатили за газопостачання. Станом на початок березня 2023 року “Київоблгаз збут” повернув майже 50 мільйонів гривень на рахунки понад 22 тисячі споживачів. У березні цього року компанія планує повернути мешканцям Київської області ще 20 мільйонів гривень переплат і помилково сплачених грошей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах попередили про відключення води в усьому місті. Комунальному підприємству "Броваритепловодоенергія" необхідно провести ремонтні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах міста. Через це буде тимчасово припинено водопостачання усім споживачам.

Читайте також, де та коли через ремонтні роботи у Київській області тимчасово відключать світло.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися