У Київській області мешканці переплатили за газ десятки мільйонів

Що відомо про повернення грошей споживачам

У Київській області повернули десятки мільйонів гривень споживачам, які помилково переплатили за газопостачання. Про повернення грошей розповіли у підприємстві “Київоблгаз збут”, передають "Коментарі".

За даними компанії, підприємство продовжує повернення переплат і помилково сплачених побутовими клієнтами коштів за природний газ. Станом на початок березня 2023 року “Київоблгаз збут” повернув понад 49,94 мільйонів гривень на рахунки понад 22,2 тисячі споживачів. У березні цього року компанія планує повернути мешканцям Київської області ще 20 мільйонів гривень переплат і помилково сплачених грошей.

У компанії “Київоблгаз збут” зазначили, що побутові клієнти, які станом на 1 травня 2022 року мали заборгованість за спожитий газ, повинні здійснити повний розрахунок. У разі несплати постачальник пригрозив стягувати борги у судовому порядку.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що у Києві прогримів вибух газу і сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися