У Київській області попередили про масштабні відключення світла

Де та коли не буде електроенергії

Через ремонтні роботи у кількох районах Київської області тимчасово відключать світло. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада громад попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для попередження аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі".  

Відключення світла у вівторок, 7 березня, з 09:00 по 18:00 заплановане у селі Фастівець: Дачний провулок, вулиці Тхоржевського, Захисників України (Мічуріна), Зелена, провулки Веселий та Тихий.

В населених пунктах Макарівської громади сьогодні, 7 березня, відключать світло з 09:00 до 17:00 за такими адресами:

·     Макарів: вул. Андрія Голуба, Проектна, Фастівська, Димитрія Ростовського, Довга, Грушевського, Житня, Свободи, Собка Вадима, Озерна, Малика, Волощенка, Черешньових, Кулаковського, Ю.Яновського;

·       Липівка: вул. Дружби, Шевченка, Київська, Миру, Коцюбинського, Садова, Кримська, пров. Прогресовський;

·       Лозовик: вул. Лозовик;

·       Андріївка: вул. Незалежності, Петриченка;

·       Червона Слобода: вул. Лесі Українки;

·       Гавронщина: вул. 1 Травня, Київська.

В Яготинській територіальній громаді проводитимуть ремонтні роботи в електромережах протягом 8, 9 та 10 березня. У зв'язку з цим 8 березня з 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населених пунктах:

·   Яготин: Польова, Сінна, Сінний провулок, Чайковського, Старицького, Толбухіна, Ватутіна, Суворова, Говорова, Привокзальна, Кутузова, провулок Говорова;

·       Засупоївка: садове товариство "Алгоритм".

У четвер, 9 березня, з 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії  в Яготині за такими адресами:

·  провулки Східний, Лісняківський, Котляревського, Розумовського, Гайдамацький, Данила Галицького, Мисливський, Аптечний, Озерний та Олени Пчілки, вулиці 24 Серпня, Чубинського, К. Білокур, Євгена Патона, Ярослава Мудрого, Ковпака, Васнецова, Розумівська, Петлюри, Мирська, Маяковського, О. Олеся, Мономаха, Котляревського, Філатова, Сікорського Ігоря, Шевченка, Боженка, Розумовського, Озерна, Танкістів, Незалежності.

У п’ятницю, 10 березня з 09:00 по 17:00 відключатимуть електроенергію в населених пунктах:

·       Яготин: Шевченка;

·       Божки: Фрунзе;

·       Двірківщина;

·       Жоравка: Кравченка, Польовий стан;

·       Кайнари: Шевченка-Гагаріна, Шевченка-Філатова, Шевченка-Центральна, Польовий стан;

·       Райківщина;

·   Сулимівка: Кравченка, Комарова, Ліманова, Першотравнева, Запорізька, Перемоги, Щорса, Чапаєва, Гагаріна, Польовий стан, Шевченка, Леніна.

На території Переяславської громади у п’ятницю, 10 березня, з 9:00 до 17:00 відключення електроенергії будуть в Переяславі на вулиці Набережна, а також у Великій Каратулі за такими адресами:

·       Володька, Польова, Садова, Циблях, Бойко-Павлова,

·       Вишнева, Жовтнева, Козинська, Комсомольська,

·       Леніна, Піонерська, Радянська, перевулок Садів, Циблевська.

Нагадаємо, у Києві вдосконалюють систему оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Працювати над змінами в системі оповіщення населення про надзвичайні ситуації розпочали до повномасштабного вторгнення російських окупантів в України. За зразок взяли системи, що працюють у США, Німеччині та Польщі. Перші об’єкти реконструйованої системи у Києві вже протестували у Деснянському районі столиці. Загалом у Києві передбачено встановити 630 точок сповіщення. Загальна вартість оновлення системи оповіщення населення становить близько 400 мільйонів гривень. Всі ці роботи у Києві планують завершити до кінця 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області шахраї від імені влади збирали гроші для української армії. Учасники банди займалися видурюванням грошей з бізнесменів. Шахраї представлялися посадовцями місцевої влади і просили в підприємців "допомоги для ЗСУ". За такою схемою їм вдалося привласнити понад три мільйони гривень. Окрім того, у Києві чоловік вкрав у ЗСУ гроші і позашляховик.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили протиповітряну оборону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися