Під Києвом після вибухів сталася масштабна пожежа (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Бучанському районі Київської області стався вибух системи автономного електропостачання, що спричинив пожежу, є постраждалі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, рятувальникам довелося гасити пожежу після вибуху в Ірпені. На вулиці Ломоносова після вибуху системи автономного електропостачання сталася пожежа в приватному двоповерховому таунхаусі.

"Зі слів господаря, він намагався загасити пожежу вогнегасником, але стався другий вибух", — зазначили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Внаслідок вибухів та пожежі травмовані троє людей. Постраждалі — мешканці будинку. Люди отримали опіки, двох з них госпіталізували до міської лікарні в Ірпені. Рятувальники загасили пожежу менш ніж за пів години. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, 9 березня російські окупанти обстріляли аеробалістичною ракетою "Кинджал" об'єкт інфраструктури у Києві в Голосіївському районі столиці. Ліквідація наслідків тривала понад три доби. Енергетики частково застосували екстрені відключення електроенергії. Майже добу без тепла були 40% киян. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що про наслідки ракетних атак на Київ розповіли рятувальники.

Дивіться також відео, як в Ірпені врятували впертого кота, який засів високо на дереві, за допомогою спецтехніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

15 березня 2023, 17:41

вже не вперше а вони всі кітайські та непогано зроблені ,шланг від бензобака до карбюратора розїдае бензин,він тіче прямо струмочком під агрегат. кожен день треба робити ревізію!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися