Стали відомі подробиці масштабної пожежі на АЗС під Києвом (ФОТО, ВІДЕО)

Що розповіли про надзвичайну ситуацію рятувальники

У Бориспільському районі Київської області сталася масштабна пожежа на автозаправній станції. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, рятувальникам довелося гасити пожежу на АЗС "Мото" у Борисполі. Автозаправна станція розташована на вулиці Калмикова. Тут загорівся тягач DAF XF 105, який перебував на стоянці АЗС, та була загроза розповсюдження вогню на будівлю АЗС. Пожежу гасили понад 2,5 години шість десятків рятувальників та 16 одиниць техніки з Борисполя, Києва, Броварів та інших населених пунктів.

Відомо, що вдалося врятувати паливо-мастильні матеріали, приміщення АЗС, шиномонтаж, склад шин, п’ять ємностей з пальним та шість ємностей з мастилом. Загиблих та потерпілих немає. Причину пожежі встановлюють. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, 9 березня російські окупанти обстріляли аеробалістичною ракетою "Кинджал" об'єкт інфраструктури у Києві в Голосіївському районі столиці. Ліквідація наслідків тривала понад три доби. Енергетики частково застосували екстрені відключення електроенергії. Майже добу без тепла були 40% киян. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що про наслідки ракетних атак на Київ розповіли рятувальники.

Дивіться також відео, як в Ірпені врятували впертого кота, який засів високо на дереві, за допомогою спецтехніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися