У Київській області спалахнула господарча будівля (ФОТО)

Рятувальники ліквідували загорання господарчої будівлі

У Броварському районі Київської області ліквідовано загорання господарчої будівлі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

23 березня о 22:12 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою смт Калита, вулиця Франка.

На місце виклику було направлено рятувальників 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Калита, сільські пожежні команди села Заворичі та села Семиполки.

По прибуттю було встановлено, що горить господарча будівля. Пожежу локалізовано о 22:59 та повністю ліквідовано о 23:33. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що у столиці рятувальники спільно з медиками, газовиками та поліцією врятували життя жінки, в чиїй квартирі відбувся витік газу. У квартирі було виявлено жінку в непритомному стані й зафіксовано витік газу з обох конфорок газової плити.

"Коментарі" повідомляли, що у Ворзелі згоріла старовинна будівля аптеки. Потерпілих немає, але суттєво пошкоджена комунальна споруда. Цей будинок вважається історичною спорудою — йому близько 100 років. У ньому планували відкрити музей. 

Також у Київській області з задимленої квартири врятовано чоловіка та його кота. Займання сталося на газовій плиті внаслідок підгоряння їжі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися