На Київщині сталися кілька ДТП з постраждалими (ФОТО)

Що відомо про аварії від поліції

У Київській області сталися кілька дорожньо-транспортних пригод з постраждалими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції в регіоні та Патрульної поліції України у Київській області.

За даними поліції Київської області, одна з ДТП сталася в Обухівському районі. В аварії на одній із вулиць міста Кагарлик постраждали дві жінки.

"19-річний водій автомобіля Skoda не надав перевагу в русі легковику Nissan. В результаті відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Внаслідок дорожньо-транспортної події, пасажирки обох автівок отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні", — заявили в поліції.

Ще одна ДТП сталася у Білоцерківському районі Київської області. У місті Сквира на перехресті 56-річний водій легковика збив жінку. Потерпіла перетинала проїжджу частину через пішохідний перехід. Травмовану жінку госпіталізували до лікарні у Білій Церкві. У неї діагностували перелом ноги.

В Патрульній поліції Київської області повідомили, що затримали нетверезого водія, якій спричинив ДТП. Аварія сталася сьогодні, 25 березня, близько п’ятої години ранку. На трасі Київ — Харків водій автомобіля BMW влетів на швидкості у дорожній знак.

"Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Результат огляду склав 2.13 проміле алкоголю у крові, що перевищує дозволену норму майже у 11 разів", — розповіли в Патрульній поліції Київської області.

На п’яного водія склали адміністративні протоколи та винесли постанову за відсутність з собою свідоцтва про реєстрацію транспорту. Окрім того, правоохоронці відсторонили чоловіка від керування автомобілем.

Нагадаємо, з неділі, 26 березня, у Києві скоротили комендантську годину. Обмеження триватимуть з опівночі до п’ятої ранку. Столичний транспорт працюватиме з цього дня на годину довше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд. На вагонах зображені малюнки, слова та фрази, що вже стали символічними за час повномасштабної війни з російськими окупантами. Художники розписали потяг метрополітену у подарунок Києву.

Читайте також, що станції метро у Києві почали працювати за новими правилами



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися