Станції метро у Києві почали працювати за новими правилами

Про що треба знати пасажирам

У Києві відсьогодні, 25 березня, змінилася робота кількох станцій столичного метро. Про зміни пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

За даними перевізника, в суботу, 25 березня, на станції метро "Оболонь" відкрили вестибюль №2 в напрямку станції "Почайна", а вестибюль №1 в напрямку станції " Мінська " зачинили. Зміни в режимі роботи станцій пов’язані з заміною турнікетів. Вестибюль № 2 на станції метро "Оболонь" обіцяють відкрити з новою лінійкою турнікетів, що буде приймати всі форми оплати за проїзд:

·       транспортну картку;

·       QR-квиток та QR-код, згенерований у застосунку "Київ Цифровий";

·       безконтактну банківську картку;

·       мобільний додаток ApplePay та Google Pay.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заради комфорту киян та гостей столиці у Києві послабили деякі заходи безпеки. Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко підписав наказ про скорочення комендантської години у Києві. Тепер обмеження діятимуть з опівночі до п’ятої ранку. З наступного місяця обіцяють відкрити станцію метро "Гідропарк". Комендантську годину у Києві скоротили з 26 березня. З цього дня громадський транспорт у столиці працюватиме на годину довше. В мерії Києва розповіли про змінений графік роботи транспорту.

Нагадаємо, у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд. На вагонах зображені малюнки, слова та фрази, що вже стали символічними за час повномасштабної війни з російськими окупантами. Художники розписали потяг метрополітену у подарунок Києву.

Читайте також, чому зміни правил в роботі столичного метро обурили киян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ольга

5 квітня 2023, 07:30

Когда уже откроют нормально все выходы и входы !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися