У Київській області сталася масштабна пожежа на курячій фермі (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у побутовому приміщенні ферми у місті Березань сьогодні, 10 квітня. Ферма розташована на вулиці Семенівській. По прибуттю на місце надзвичайної події рятувальники встановили, що горить покрівля господарчої будівлі на площі 300 квадратних метрів.

Загасити пожежу вдалося за дві години. Про жертви та постраждалих серед людей в ДСНС не повідомляють. Однак внаслідок пожежі загинули близько тисячі курей. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили фото з місця гасіння пожежі на фермі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області ліквідували загоряння культової споруди. У Білоцерківському районі сталася пожежа у церкві. Вогонь охопив будівлю у селищі міського типу Гребінка на вулиці Київська. Горів Свято-Покровський храм. Причина виникнення пожежі, за даними поліції Київської області, свічка.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте также