Рятувальники показали наслідки повені у Київській області (ВІДЕО)

В регіоні затопило кілька районів

У Київській області внаслідок підняття рівня води на річках Дніпро та Десна є підтоплення у кількох районах. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, зафіксовано локальні підтоплення у Вишгородському, Броварському та Бучанському районах. Рятувальники постійно проводять моніторинг підняття рівня води у річках та надають допомогу місцевому населенню. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили відео з місць стихійного лиха. 

затопило вулиці, житлові будинки та важливий переїзд на трасі Київ — Овруч. У зв'язку з погодними умовами та підняттям рівня води у річці Тетерів ситуація ускладнилась. Переїзд на трасі Київ — Овруч, що забезпечує проїзд через річку з смт Іванків у напрямку столиці, повністю перекрито. До ліквідації стихійного лиха залучили військових.

Нагадаємо, що у Києві через збільшення рівня водопілля є ризик підтоплення окремих територій. Мова йде про села та садово-дачні ділянки в заплаві річок Десна та Дніпро. Це стосується лівобережної частини Києва, а також вірогідними є затоплення прируслових ділянок масиву Конча-Заспа.

Киян також попередили про підтоплення у деяких районах столиці. В мерії Києва заявили, що через збільшення рівня води внаслідок опадів можливі часткові затоплення на дачних масивах Воскресенські сади, Русанівські сади, Осокорки, Позняки та Вишеньки. Окрім того, масштабні підтоплення вже зафіксували на Оболоні.

Читайте також, як у Броварському районі Київської області підтопило село Погреби.

Читайте также