У Києві на Троєщині прогримів вибух, є постраждалі

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві встановлюють обставини травмування людей внаслідок вибуху у Деснянському районі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними поліції, вибух прогримів напередодні ввечері на житловому масиві Троєщина. Очевидці повідомили, що на вулиці Милославській було чутно вибух, після чого знайшли травмованих жінку і чоловіка.

"Попередньо правоохоронці з’ясували, що вибухнула граната, внаслідок чого чоловік та його знайома отримали тілесні ушкодження. На даний час потерпілих госпіталізовано у лікарню. Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту", — заявили в поліції Києва.

На місці вибуху працювали профільні служби. Інші подробиці поки що невідомі.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП на складському підприємстві. В Устимівці на складі водій переїхав вантажівкою чоловіка під час відвантажувальних робіт. Від отриманих травм 29-річний чоловік загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області від ураження струмом загинула людина. Трагедія сталася у Пісківці. Спускаючись у затоплений підвал, 29-річний молодик увімкнув світло. Від ураження струмом він загинув на місці.

Читайте також, що у Києві затримали агресивного водія за ДТП та бійку.

Читайте также