У Київській області сталася ДТП з постраждалими

Що відомо про аварію

У Білоцерківському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали люди. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася неподалік села Томилівка. На місці аварії працювали співробітники Білоцерківського управління поліції Київщини. Поліцейські встановили, що водій легкового автомобілю не впорався з керуванням та злетів у кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії травмовані водій та пасажир автівки. Потерпілих шпиталізували до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП на складському підприємстві. В Устимівці на складі водій переїхав вантажівкою чоловіка під час відвантажувальних робіт. Від отриманих травм 29-річний чоловік загинув.

У Бучанському районі Київської області від ураження струмом загинула людина. Трагедія сталася у Пісківці. Спускаючись у затоплений підвал, 29-річний молодик увімкнув світло. Від ураження струмом він загинув на місці.

Читайте також, що у Києві затримали агресивного водія за ДТП та бійку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися