Двоє людей одночасно потрапили під поїзди в Бучі (ФОТО)

Подробиці трагедії розповіли в поліції

У Бучі під поїзди потрапили одночасно двоє людей. Про трагічні випадки розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

"В районі 33 кілометру залізниці пасажирський потяг збив жінку, її госпіталізували до відділення політравми. У зустрічному напрямку рухався електропотяг, який збив 41-річного чоловіка. Останній від тілесних ушкоджень загинув на місці", — йдеться в повідомленні регіональної поліції.

Поліцейські Бучанського управління поліції Київщини з’ясували, що обоє людей перебували між коліями. Пішохідних переходів на цій ділянці немає. Правоохоронці оприлюднили фото з місця трагедії та нагадали, що залізничний транспорт є зоною підвищеної небезпеки, особливо у темну пору доби.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа в приватному житловому будинку. На вулиці Медичній загорівся двоповерховий будинок. Гасіння пожежі ускладнювалось відсутністю в цьому районі протипожежного водопостачання. Загасити пожежу на площі 200 квадратних метрів вдалося через понад дві години. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП на складському підприємстві. В Устимівці на складі водій переїхав вантажівкою чоловіка під час відвантажувальних робіт. Від отриманих травм 29-річний чоловік загинув.

Читайте також, що у Бучанському районі Київської області від ураження струмом загинула людина

Читайте также