У Київській області вщент згорів приватний гараж

Що відомо про пожежу

В Обухівському районі Київської області вщент згорів приватний гараж та вогнем пошкоджена автівка. Про це розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, загоряння гаражного приміщення сталося у Василькові. Про пожежу в гаражі в поліцію у понеділок, 24 квітня, повідомив місцевий мешканець. На місці пожежі працювали поліцейські Київської області та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Попередньою причиною загоряння вважають замикання електропроводки. Потерпілих немає. Деталі пожежі в поліції пообіцяли розповісти згодом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовано жінку та чоловіка. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна переглянути у відео.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд із трактором виявили ще тринадцять мін. Водій трактора зазнав травм. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Київській області сталася масштабна пожежа на виробництві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися