У Київській області сталися аварійні відключення світла

Що треба знати мешканцям

У Бучанському районі Київської області частина міст залишилась без світла внаслідок аварійних відключень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію місцевої влади громад.

За даними Бучанської міської ради, у Бучі пошкоджено високовольтний кабель, через що частина міста без електрики. Мова йде про вулиці Бориса Гмирі, Островського, Богдана Хмельницького, частини Нового Шосе та Ярослава Мудрого.

"Світла немає з 20:00 вчорашнього дня – через поломку на кондитерській фабриці "Деліція". Наразі ремонтні роботи активно тривають. Фахівці обіцяють відновити електропостачання сьогодні, до 18:00", — повідомили в мерії Бучі.

На території Ірпінської громади фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі ліквідовують аварійне відключення ліній що сталися сьогодні, 5 травня, о пів на восьму ранку. Як повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин, аварійно відключились три кабельні лінії, що живлять частину мешканців міста.

"Оперативно-виїзна бригада разом із фахівцями спецлабораторії вже виїхали на місце аварії для пошуку пошкодження та подальшого ремонту. Зорієнтувати по часу відновлення електропостачання можливо буде після встановлення причин пошкодження кабельних ліній", — зазначив Маркушин.

Мер міста також попередив мешканців, що сьогодні в Ірпені можливі короткочасні перерви в електропостачанні. Це пов’язано з оперативними перемиканнями на одній з високовольтних підстанцій, де ведуться ремонтні роботи, після вчорашньої аварійної ситуації.

Нагадаємо, викрили шпигуна російських окупантів в результаті спецоперації у Києві та Донецькій області. На початку повномасштабного вторгнення російських військ киянин збирав для окупантів інформацію про місця базування Сил оборони у Києві. Намагаючись уникнути відповідальності, киянин мобілізувався до лав одного з підрозділів ЗСУ, який задіяний на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Співробітники СБУ затримали шпигуна в одному з фронтових міст Донецького регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що у Києві сталися масштабна пожежа в ТЦ та займання в парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися