П’ять автомобілів потрапили в ДТП біля метро у Києві

Що відомо про аварію в столиці

У Києві внаслідок ДТП за участі п’ятьох автомобілів біля однієї зі станцій метро виникли затори. Про це повідомили у Патрульній поліції України в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, через ДТП було ускладнення руху на Наддніпрянському шосе від станції метро "Видубичі" в напрямку мосту Патона. Попередньо, сталася ДТП за участі п’яти автомобілів. Водіїв закликали зважати на цю інформацію під час планування своєї поїздки. Згодом в Патрульній поліції України у Києві поінформували, що рух транспорту відновлено. Подробиці ДТП поки що невідомі.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області в ДТП травмовано дитину. В селі Панфили травмований дванадцятирічний школяр. Автомобіль "ВАЗ" під керуванням 49-річного водія зіткнувся з незареєстрованим мопедом “Alpha”. Внаслідок аварії хлопчика госпіталізували до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Читайте також, що у Білоцерківському районі Київської області під час посівної помер тракторист.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися