У Київській області сталася смертельна ДТП

Що відомо про аварію та загиблих

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася неподалік Сквири, коли 28-річний водій та його одноліток-пасажир рухались на автомобілі Chevrolet у напрямку села Миньківці.

"Під час руху автомобіль з'їхав на узбіччя, врізався у дерево та перекинувся. На жаль, обидва хлопці загинули", — йдеться в повідомленні Національної поліції України в Київській області.

На місці трагедії працювали правоохоронці регіональної поліції Київщини, рятувальники та медики. Інші подробиці смертельної ДТП поки що невідомі.

Нагадаємо, у Києві за фактом загоряння карети швидкої допомоги на Печерську розпочали кримінальне провадження. Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще двоє отримали опіки. Загоряння автомобілю швидкої медичної допомоги сталося на території лікарні на вулиці Шовковичній. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух

Читайте также