В озері у Києві загинула людина: що відомо

Подробиці розповіли рятувальники

У Деснянському районі Києва в озері потонув чоловік. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Про потопельника на Троєщині рятувальникам заявили в поліції Києва напередодні. Надзвичайна подія сталася на озері неподалік від вулиці Закревського.

"Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло чоловіка з води та передали його правоохоронним органам, які будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку", — заявили в ДСНС у Києві.

Інші подробиці не повідомляються. Киян та гостей столиці закликали дотримуватись правил безпеки під час відпочинку на воді та біля неї. 

Нагадаємо, поліцейські Київської області затримали чоловіків, які жорстоко катували та вимагали гроші з людей. Банда вчинила серію нападів на господарів приватних будинків у Бучанському та Броварському районах. Озброєні автоматами та пістолетами вони вдирались до будинків вночі, зв’язували та мордували людей. Організатором банди виявився 29-річний мешканець Києва. Цей чоловік перебував у розшуку за бандитизм та угон транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області затримали посадовців за отримання хабарів. Повідомлено про підозру чотирьом працівникам Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та приватному підприємцю за фактами вимагання й отримання хабарів. Слідство встановило, що начальник і заступник одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській надавали двом підлеглим спеціалістам вказівки створювати штучні перешкоди підприємцям під час реєстрації сільськогосподарської техніки.

Читайте також, як у Києві службовий пес допоміг затримати вбивцю.

Читайте также