На трасі Київ — Знам’янка сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію та загиблих

На автомобільній трасі Київ — Знам’янка сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок ДТП за участі двох легкових автомобілей загинули двоє людей.

"Смертельне ДТП на автодорозі Київ-Знам’янка. Зіткнення сталось між двома легковиками Mazda та Honda. Двоє 38-річних водіїв загинули", — повідомив керівник Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

На місці надзвичайної події працювали поліцейські. Нєбитов закликав водіїв бути уважними на дорозі та дотримуватись правил дорожнього руху. Начальник регіональної поліції оприлюднив фото з місця смертельної ДТП.

Нагадаємо, суд обрав підозрюваній в скоєнні ДТП з тяжкими наслідками депутатці Київської міської ради запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 20:00 до 06:00 строком на два місяці. В прокуратурі з цим не згодні та мають намір оскаржувати рішення суду. Підозрювана Ярина Ар’єва визнала провину в аварії, але не у вживанні наркотиків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также