В селі у Київській області стався вибух (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну подію

В Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. Про це розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

"Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі минулого року", — розповів керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

В поліції оприлюднили фото та відео з місця вибуху. Мешканців вкотре закликали в разі виявлення вибухівки, снарядів, гранат, мін, не чіпати небезпечні предмети, повідомити екстрені служби, не підходити до знахідки і нікого не підпускати. 

наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также