У Києві поблизу АЗС сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли рятувальники

У Києві внаслідок ДТП рятувальникам довелося діставати потерпілого із понівеченого автомобілю. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася у Солом’янському районі Києва сьогодні, 28 травня, під час повітряної тривоги. На проспекті Повітрофлотський, 34 на проїжджій частині дороги поблизу АЗС розбився легковий автомобіль.

Внаслідок ДТП водія Opel Vectra затисло між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники допомогою гідро- та електроінструменту деблокували потерпілого чоловіка із понівеченого автомобіля та передали медикам. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблий. Про наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Окрім того, у Київській області внаслідок обстрілу є пошкодження будинків та автомобілів. Поліція фіксує наслідки  падіння уламків безпілотників в кількох районах регіону. В одній із громад є незначні пошкодження приватного будинку – вибиті вікна, в іншій – вибило вікна в одному із закладів харчування. Падіння уламків дронів призвело до лісової пожежі та займання трав’яної підстилки в декількох місцях та до загоряння вантажівки.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также