Під Києвом через аварію тисячі людей залишились без світла

Знеструмлена частина селища Ворзель

У Бучанському районі Київської області сталася аварія на лінії електропередачі. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними підприємства, через аварію на лінії електропередачі частина селища Ворзель знеструмлена.

"Через сильний вітер у селищі впало дерево, яке пошкодило лінію електромереж. Фахівці КП "Бучасервіс" разом із працівниками ДТЕК виїхали на місце події, щоб якнайшвидше ліквідувати аварійну ситуацію і відновити електропостачання", — повідомили у КП "Бучасервіс".

Відновити електропостачання у Ворзелі планують сьогодні до 18:30.

Нагадаємо, метеорологи попереджали, що у Києві та Київській області найближчим часом різко зміниться погода. До кінця доби 2 червня у столиці та регіоні буде гроза та ураганний вітер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В умовах воєнного стану діє заборона відвідувати столичні ліси – як пішки, так і за допомогою транспортних засобів, зокрема і велосипедів. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але й для рятувальників у разі пожежі.

Читайте також, як набережну на Поштовій площі у Києві перетворили на паркінг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися