На Київщині у лісі п’яний чоловік ледь не згорів живцем (ВІДЕО)

Мешканець Бородянки заснув під час випалювання з кабелів кольоровий метал

У Бучанському районі Київської області врятували п’яного чоловіка, який ледь не згорів живцем. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася в лісі поблизу Бородянки. Нетверезий 41-річний місцевий житель випалював з кабелів кольоровий метал. Під час цього процесу чоловік заснув, а вогонь перекинувся на траву та завдав йому значних опіків. Медиків та поліцію на місце події викликала співмешканка потерпілого, яка була неподалік. Чоловіка з опіками 75% тіла доставили до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа в недобудові. Вночі горіла двоповерхова недобудована будівля на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка. Через пожежу частково обвалився дах. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поряд розташовану адміністративну будівлю. Пожежу на площі 130 квадратних метрів загасили лише за дві години.

Нагадаємо, що у Києві та Київській області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В умовах воєнного стану діє заборона відвідувати столичні ліси – як пішки, так і за допомогою транспортних засобів, зокрема і велосипедів. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але й для рятувальників у разі пожежі.

Читайте також, що у Києві сталися масштабні пожежі в гаражах, де попередили вибухи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися