У Київській області внаслідок вибуху постраждали три людини (ФОТО)

Внаслідок вибуху в житловому будинку травмовано три людини

Три людини постраждали внаслідок вибуху у житловому будинку в Київській області. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 3 червня, о 17:10 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району повідомили про вибух у житловому будинку в селі Гаврилівка Бучанської територіальної громади, на вулиці Михайленка. На місце події було направлено рятувальників смт Димер.

По прибуттю рятувальники встановили, що горить другий поверх та частина першого поверху приватного житлового будинку. На місці події травмувалися три людини. З опіками різного ступеня їх доставили до районної лікарні.

Пожежу було локалізовано о 18:00 та повністю ліквідовано о 18:40. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що вибухотехніки у Києві змогли запобігти потужному вибуху, вилучивши боєприпас з палаючої будівлі. Під час ворожої атаки на столицю, поліцейські-вибухотехніки прибули на місце, де впали уламки безпілотника, пошкодивши будівлю фабрики та спричинивши пожежу. Бойова частина дрона, що не здетонувала, залишилася у вогні. Поліцейські, ризикуючи життям, пробиралися крізь дим і вогонь, щоб винести боєприпас.

Читайте также