У Київській області у ДТП серйозно травмувався далекобійник

Далекобійник несподівано вийшов із кабіни та потрапив під колеса авто

Поліція Київської області розслідує дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждав житель Закарпаття. Далекобійник вийшов із кабіни і потрапив під колеса автомобіля. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

ДТП сталася поблизу села Гавронщина. Як попередньо встановили правоохоронці Бучанського управління поліції Київської області, 30-річний потерпілий - водій вантажівки. Водій-далекобійник несподівано вийшов із кабіни і був збитий 47-річним водієм автомобіля Nissan. Потерпілий отримав серйозні травми голови і був терміново госпіталізований.

Нагадуємо, що в Києві патрульні виявили мотоцикліста, який не мав при собі документів і розшукувався Інтерполом. Мотопатруль помітив мотоцикл Honda, водій якого виїхав на зустрічну смугу і почав тікати, чим привернув увагу інспекторів. Втекти від добре підготовлених мотопатрульних водієві не вдалося. Після тривалого переслідування транспортний засіб було зупинено. Водій пояснив свої дії, повідомивши, що не має з собою документів на мотоцикл і перебуває в розшуку Інтерполом.

Також у Київській області складено адміністративні матеріали на водія, який сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння, врізався в паркан і втік з місця події.

Читайте также