У Києві на Печерську сталася ДТП з постраждалими (ФОТО)

Унаслідок ДТП у лікарню госпіталізовано водія

Поліція з'ясовує обставини ДТП з постраждалим на столичному Печерську - водій легковика не впорався з керуванням. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі". 

Вчора, 9 червня, близько десятої години вечора, столичні правоохоронці отримали інформацію щодо автопригоди з постраждалим на бульварі Лесі Українки. На місце події негайно прибули лікарі, рятувальники та слідчо-оперативна група з розслідування ДТП поліції Києва.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій легкового авто "БМВ" не впорався з керуванням та виїхав за межі автодороги, внаслідок чого автомобіль в'їхав у бетонний стовп. Медики госпіталізували водія у лікарню.

Нагадуємо, що в Білоцерківському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді постраждали двоє людей. 53-річний водій автомобілю Chevrolet не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з рейсовим автобусом I-VAN.

Також в Обухівському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді постраждали семеро людей. Водій автомобіля Kia не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем Mercedes, який рухався в зустрічному напрямку. Госпіталізовано двох водіїв та п'ятеро пасажирів. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Читайте также