Мікроавтобус із пасажирами потрапив в ДТП під Києвом (ФОТО)

Подробиці аварії та про постраждалих розповіли в поліції

У Вишневому сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса та легкового автомобіля. Про аварію розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, в ДТП потрапили мікроавтобус із пасажирами та легковий автомобіль Ford. На місці аварії правоохоронці Бучанського управління поліції спільно із працівниками "Департаменту охорони" надали домедичну допомогу потерпілим і перекрили рух.

"Водій легковика виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes Benz. До медиків поки звернулась одна пасажирка буса - у жінки перелом носа та струс мозку. Її госпіталізували до лікарні", — розповіли в регіональній поліції.

Інші учасники ДТП отримали незначні травми, додали правоохоронці. Поліцейські оприлюднили фото з місця аварії.

Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що в ДТП на трасі в Київській області розбився мікроавтобус.

Читайте также