В озері на Київщині потонув чоловік, а одного — врятували з колодязя (ФОТО, ВІДЕО)

Що розповіли про надзвичайні подію в поліції та рятувальники

В Обухівському районі Київської області в одній з водойм загинула людина. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, тіло потопельника знайшли у місцевому ставку у селіщі Круглик на території Феодосіївської громади. На місці надзвичайної події рятувальники встановили, що неподалік від берега втопився чоловік. Співробітники ДСНС витягли тіло загиблого 1977 року народження за допомогою спеціального гідрокостюма та рятувальної мотузки з води. Обставини загибелі людини встановлюють правоохоронці.

Окрім того, сьогодні, 28 липня, поліцейські Київської області врятували чоловіка, який впав у колодязь. Як розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, інцидент трапився в Білоцерківському районі в селі Синява. За його словами, крики про допомогу почули сусіди та викликали поліцію. Патрульні викликали інші екстрені служби, розібрали верхню частину конструкції колодязя та підтримували чоловіка до приїзду рятувальників. Потерпілого витягли з колодязя. Серйозних травм селянин не зазнав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса врізався в дерево.

Нагадаємо, що у Києві затримали винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на блокпості. Під час дії комендантської години у Святошинському районі водій збив військовослужбовців Національної гвардії України Подробиці ДТП, фото та відео — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області сталася масштабна ДТП з автобусом, постраждало багато людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися