Масштабна пожежа сталася на складі у Києві (ФОТО)

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа у складській будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася напередодні, у середу, 2 серпня, пізно у вечорі. На вулиці Заплавній, 12 горів склад, розташований на території приватної садиби. Загасити вогонь на площі 200 квадратних метрів повністю вдалося лише сьогодні, 3 серпня, близько другої години ночі.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві зазначили, що гасіння пожежі ускладнювало відсутність поблизу вододжерел та великим пожежним навантаженням всередині складської будівлі. Жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють правоохоронці. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса врізався в дерево.

Нагадаємо, що у Києві затримали винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на блокпості. Під час дії комендантської години у Святошинському районі водій збив військовослужбовців Національної гвардії України Подробиці ДТП, фото та відео — за посиланням.

Читайте також, як у Святошинському районі Києва влаштували стрілянину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися