Під Києвом під час відпочинку потонула дитина (ФОТО)

Що відомо про трагедію від рятувальників

Під Києвом під час відпочинку на території елітного спортивно-розважального комплексу потонув десятирічний хлопчик. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, трагедія сталася в Обухівському районі Київської області. В селі Ходосівка на території комплексу Olympic Village, що розташований по вулиці Олімпійській, під час купання на ставку зник хлопчик 2013 року народження. Співробітники ДСНС провели розвідку. За дві години рятувальники підняли тіло дитини з водойми. Інші подробиці загибелі хлопчика не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса врізався в дерево.

Нагадаємо, що у Києві затримали винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на блокпості. Під час дії комендантської години у Святошинському районі водій збив військовослужбовців Національної гвардії України Подробиці ДТП, фото та відео — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області сталася масштабна ДТП з автобусом, постраждало багато людей.

Читайте также