На водоймах у Києві за добу потонули троє людей

Що відомо про трагічні події від рятувальників

На водоймах в Києві у неділю, 6 августа, загинуло троє людей. Про трагічні випадки розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, перший виклик надійшов до рятувальників з Оболонського району Києва опівдні. На озері Редькине на поверхні води за п’ять метрів від берега знайшли тіло чоловіка. Про подібний випадок за годину повідомили з Набережно-Корчуватської дамби. В річці Коник потонув чоловік. Тіло потопельника водолази дістали з глибини п’яти метрів та на відстані 12 метрів від берега.

Увечері в річці Дніпро знайшли тіло ще одного потопельника. Чоловік загинув у затоці Собаче Гирло. Його тіло водолази дістали з глибини 12 метрів та на відстані 30 метрів від берега. Тіла усіх загиблих людей рятувальники передали правоохоронцям для з'ясування обставин трагічних подій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві повідомлено про підозру посадовцям Державної служби з надзвичайної ситуації України через авіакатастрофу в Броварах, в якій загинули багато високопосадовців. У Державному бюро розслідувань заявили, що повідомлено про підозру посадовцям ДСНС, через дії яких в авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України та цивільні громадяни.

Читайте також, як посадовця військової адміністрації Києва викрили на схемі виїзду ухилянтів за кордон

Читайте также