У Києві на пожежі виявили чоловіка з численними ножовими пораненнями

Рятувальники ДСНС виявили чоловіка з ножовими пораненнями під час гасіння пожежі

Рятувальники ліквідували пожежу у Дніпровському районі Києва, на якій виявили чоловіка з численними ножовими пораненнями. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

12 серпня о 03:14 Службу порятунку сповістили про виникнення пожежі на вулиці Петра Вершигори, 5, що у Дніпровському районі столиці.

Терміново на місце події було направлено рятувальників з 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Виявилося, що на місці події загорілися три дерев'яних споруди. Рятувальники негайно розпочали гасіння вогню. Під час розвідки вогнеборці виявили чоловіка з численними ножовими пораненнями. Його передали лікарям швидкої допомоги для госпіталізації.

О 03:51 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу на площі 50 квадратних метрів, а о 04:06 - повністю ліквідувати її.

На місці події працювали дві одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 10 рятувальників.

Внаслідок пожежі жертв та постраждалих немає. Поліція встановлює причини та обставини виникнення пожежі.

Як раніше писали "Коментарі", у Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобілю та велосипедиста. 49-річний водій збив велосипедиста, а потім врізався в дерево. Внаслідок ДТП 40-річний потерпілий загинув на місці. За даним фактом триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що у Подільському районі Києва вогнем знищена пам’ятка архітектури. За даними рятувальників, пожежа сталася у відселеній будівлі. Вогонь на площі 80 квадратних метрів гасили годину. Гасіння пожежі ускладнював низький тиск у водомережі. У ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події. Жертв та постраждалих немає.

Читайте также